Val

Man får så många frågor vad man ska läsa till sen efter nian..

Det är svårt pga av att det finns så mycket att välja på jag har då tänkt på mycket den senaste tiden.
Men nu känns det som första valet kommer bli Handel eller Omvårdnad då inom handel jag vill jobba i affärer och omvårdnad jobba på sjukhus eller med ambulansen..
Sen är även Barn&Fritid en sak som jag tänker på då jag vill jobba på dagis men frågan är att det kommer bli många, många fler saker jag kommer tänka på.. Men det är ju trots allt ett tag kvar..

Bloggtorka!

Orkar inte blogga just nu återkommer när jag känner för det!

Öninge

Just nu sitter jag i Öninge med massa muppar och umgås:)

Trött

Hej, i går va jag ju i skara och Jag hade jätte roligt:) Åkte allt möjligt:-D I dag har det vart lugnt, nu blir det väl tv eller något. Känner mig inte på topp riktigt men det löser sig! Nu ska jag inte fortsätta prata utan göra något

Varför?

Jag måste bara börja och få ut mina tankar,Varför blir aldrig drömmar sanna? Jag orkar inte med det mer!...
Jag vill bara tacka Becca som har tif och lyssna på mitt prat! Älskar dig vännen<3



Hej, i dag har man ju heller inte hunnit bloggat har vart allmänt slö om jag får säga så tankar har gått omkring i huvudet, usch för det! Men det ska lösas...! I dag gick jag uppvid 12 och har bara legat i sängen vart trött och tänkt! Men i morgon drar vi till Skara Sommarland över dan och Frida hänger med:D Men nu är det kanske bäst och lägga sig i sängen igen eftersom jag ska upp halv sju.. Hoppas jag hinner med inlägg i morgon men det är sånt som märks;)

Fullt upp

I går han jag inte med något mer inlägg pga kalas, vi va i gränna och jag var trött;)

I går kom ju pappa's sida fick pengar, strumpor, blommor, parmfym, örhängen,bok och en burk:) Tack:D
Efter kalaset åkte vi till gränna:D Där jag va med Frida, Jennie, Majken, Julia, Jesper och Tobban:) Vi spela minigolf och vi badade:) Det tog typ 2 timmar och spela eftersom det jävla regnet kom! Men jag vill bara tacka för kvällen jag hade skit kul och det var roligt att träffa nytt folk:D

I dag så gick jag upp vid 10 och solen var framme:D Vi åkte och bada men solen gick ju i moln sen:(
I kväll vet jag inte vad som händer men det märker vi;)

Bilder från i går kommer sen för nu dampar det!

12 Juli

I dag vart man väckt med sång och paket!
Nu ska jag göra mig i ordning tills folket kommer:D

Femton

Japp nu har klockan slagit över tolv så nu har man 15 år och då är man knullmyndig och man får cykla uta cyklehjälm ovs!

Den 11 Juli ägnade sig typ bara åt dopet sen har mamma och jag gjort mat och tårta tills i morgon:) Bildet kommer..

Även grattis till Frida som fyller 16 år i dag:)
 
Nu ska jag nanna kudden så jag orkar i morgon..

Godnatt<3


Firad 1

Nu har man blivit firad av mamma's sida där jag fick pengar och en blomma:D Nu är det bara söndag kvar:)
Men nu så ska jag traska mig i säng ska på dop klockan 12 i morgon:)
Godnatt<3

Yees

Mobilen kom i dag:) Och jag fick även det jag skulle ge till syrran men då hade dem skickat fel...
Men det löser sig! Nu ska jag återgå till städning och så vidare


Födelsedag

I dag fyller ju då mamma år,grattis<3

I dag steg jag upp klockan 11 från sängen sen dess har vi ringt och frågat var mobilen är och den kanske kommer i dag:D Nu ska jag äta frukost efter det blir det städning och en dusch om jag hinner... Nu kan ja inte sitta och slösa bort tiden här! Men jag återkommer senare sen när jag får tid!

 Mamma och Pappa i thailand:)

Natti



Nu ska jag gå och lägga mig för det är en ny dag i morgon:D
I morgon fyller ju mamma år så då kommer hennes sida och firar så jag får mina första presenter:D
Och jag får inte glömma och ringa halebop och städa mitt rum i morgon!
Men nu blir det nog sängen för min del, god natt:D

Linköping

I dag vaknade jag upp vid 12 och sen så tog jag det lite chill tills 14 då mamma kom hem så drog vi in till Linköping och lämnade brors bil och sedan åkte vi ikano så jag fick handla:D Jag köpte, 3 trörjor,överkast,diadem och sen strumpa:)

Hemma

I dag vaknade jag upp hos Becca vid tolv:) Så gjorde vi inte så mycket eller jo Becca tripplade mitt hår och sminka mig fint, tack:D Och så va vi allmänt störda;) Åkte hem vid halv sex:( När jag väl kom hem så åt vi lite mat och sen tog jag mig en tripp till Rönnvägen och kom hem nyss typ:P I morgon ser det ut som om det blir stan, hoppas jag verkligen:D Men mer inlägg kommer ju i morgon,ska nog hoppa i säng nu eftersom vi gick typ och la oss tre- fyra i går:D Godnatt:)

Kvällsdopp

Jag ville gå ner och titta på Becca's och Madde's badställe så vi drog oss dit ner och så kände vi på vattnet det var så jävla skönt:D Så vi sprang hem och hämtade badkläder och tog oss ett jätteskönt dopp:D Första doppet i svartån tror jag:P Nu vet jag inte riktigt va som händer.. Men jag ska bara säga er att man har alltid kul med Becca som sällskap:D


Hos Becca:D

Sitter nu hos Becca och hon sitter och sjunger fint för mig:) Än så länge har vi bara pratat och drukit kaffe latte och massa mer:D Vi har haft det skit kul:D

Boxholm

Vi hoppar över stan i dag och tar det på Torsdag:D Så jag åker till Becca i dag och sover där tills i morgon:) 0738319530

Stan?

I dag vakna man nio igen helt seg har legat och halvsovit lite tills nu! I dag kanske det blir stan om det börjar regna annars åker jag nog till Boxholm och umgås med Becca eftersom det var så längesen annars tar vi det nästa vecka!
Men jag återkommer om hur dagen blir:D Undra va min mobil har tagit vägen har ju inte kommit än:(

Dagen

I dag har det inte hänt så mycket, va uppe hos mamma på dagis en sväng:) Verkligen undebart,det är nog ett jobb som passar mig! Sen tog jag mig en tur till Rönnvägen och spenderade kvällen där:D Just nu sitter jag och pratar med Becca hur det blir i veckan, ska åka till henne men jag måste bara hitta en dag eftersom det är så mycket denna veckan annars får vi flytta fram det! Men nu ska jag titta i genom lite bloggar, bdb och chatta lite på msn och så! Men Godnatt gott folk:D Har också fått så fina kommentarer om min blogg, och det gillar vi!:)

Tusen Tack, igen!

Nu har Frida fixat ännu mer med min blogg, tack:D

Frisyr

Nu har jag tagit mig en dusch och då fick jag känslan vad jag längtar till Långt hår:)
Typ såhär:D

6 dagar

Nu är det ju då sex dagar kvar tills jag blir ett år äldre:) Jag bara längtar:D
 Jag och Becca förra året på min födelsedag:) Så jävla kul vi hade:D Älskar dig, vännen<3

God Morgon

Vaknade nyss, i dag vart det inget stan så jag vet inte vad som händer! Går väl upp till Mamma som stänger eller något i dag..

Natti Natti

Godnatt gott folk! Nu ska jag gå och drömma söta drömmar om min blogg:D


Jobb

I dag ringde klockan tio det vart och gå upp och förbereda sig för jobb klockan tolv:( Dagen gick fort jobbade ju bara i fyra timmar. Fick min lön i dag och det var ju inte som jag hade tänkt mig:( Sen har jag typ bara vart hemma va ju även hos Mormor&Morfar i dag:) Nu blir det snart sängen för min del, kanske ska till stan i morgon och då måste man va upp med tuppen;)

Tusen Tack!

Tack Frida som har gjort min blogg så himla fin! Rekomenderar verkligen Frida en jätteduktig tjej som kan det här med design:) Men hon gör bara till Blogg.se! Jag kommer återkomma till dig mer Frida:D
Tusen Tack igen!

RSS 2.0